Bingolottos programledare del 2

Då tar vi och fortsätter genomgången av programledarna för bingolotto. I förra inlägget avhandlade vi Leif Loket, Lasse Kronér och Gunde Svan. Nu går vi vidare.

Rickard Olsson
Programledare: 2005-2008
rolssonRickard Olsson tog över efter Gunde Svan och satte fart på Bingolotto igen. Han fick bra och positiv respons från tittarna och han har idag lett många program som bland annat Melodifestivalen och har idag programmet Vem vet Mest. Varför han bara ledde programmet i några år vet jag inte. Han gjorde bra ifrån sig och kunde gott varit kvar.


Lotta Engberg

Programledare: 2008-2011
lottaengLotta tog över på hösten 2008 och var den första kvinnliga programledaren för bingolotto. Hon gjorde succé och slog tittarrekord på TV4 Plus, dit programmet nu flyttats. Hon har också fört med sig bingospelet till sitt allsångsprogram Lotta på Liseberg.

 


Jan Bylund

Programledare: 2011-2013
janbylMed Jan Bylund ändrades temat lite grand och det var en timmes underhållning med bingospel, utlottningar och mycket annat helt utan avbrott. Vilket naturligtvis var en riktigt välkommen förändring. Han var känd innan han blev programledare som humornorrlands stjärnskott.

 

Marie Serneholt
Programledare: 2013-2014
mariesNär Jan Bylund klev åt sidan kom den andra kvinnliga programledaren. Marie Serneholt mötte blandade känslor och en del av tittarna tyckte att hon var bra med andra inte var fullt så nöjda med den nya programledaren. Överlag var hon helt okej tycker jag. Marie är nu aktuell i Let's dance där hon än så länge gör väldigt bra ifrån sig.


Ingvar Oldsberg

Programledare: 2014-
ingvaroIngvar är vår nuvarande programledare och enligt mig den bästa vi haft sedan Leif Loket Olsson. Han är, enligt mig, den bästa programledaren vi haft sedan Loket. Ingvar är sedan länge en av Sveriges största tv-personligheter. Programtiden har ändrats till 18:15-20:00 och det är bara en reklampaus. De har också utlovats mer underhållning och roliga och oväntade infall och inslag. Oldsberg gör faktiskt så bra ifrån sig att jag hoppas att han blir kvar länge. Det där var allt för den här gången. Hoppas att ni känner att ni lärt känna de olika programledarna lite bättre.